JUN nan INDAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua.


Pagi yang indah dan sangat sangat nyaman. Alhamdulillah masih berkesempatan menunaikan solat subuh, masih dipelihara iman dan Islamnya diri ini..alhamdulillah

Sudah lama saya tidak menulis dan meng-update blog ni. Rindunya ya Allah Dia saja yang tahu. sedar tak sedar sudah masuk pertengahan JUN.. Pagi ni plan mahu ke pejabat Sistem Kemasukan dan Rekod (SKR) UM. Beberapa hal perlu saya selesaikan pada hari ini juga. Doakan semuanya okay ya..

ESOK saya akan berdepan dengan my first and final paper. Subjek yang agak santai tapi memang memeningkan kepala, Kepimpinan Diri dan Organisasi (KDO). Tapi, walau apa pun keadaannya, insyaAllah saya akan buat yang terbaik. 

Hm..terlalu bayak yang ingin saya kongsikan di sini, almaklumlah sudah berbulan-bulan-bulan lamanya terbiar tanpa penjagaan sewajarnya (oh no, zolim kah aku?? ngeheehe) insyaAllah saya akan update dan share apa yang saya lakukan sepanjang menghilangkan diri ya. 

Ok gtg now. Perlu menyambung pembacaan sebelum bersiap untuk ke SKR pukul 8.00 nanti. See ya! :)



OPPSTT..Melayan kerinduan pada si comel comel saya barang sekejap,
(Balqis Hannan & Damia Qistina)
**comel kan kan kan? geram bila tengok gambar ni..rasa mcm mau cubit cubit cubit n cium pipi dua dua!! :D




lots of love,

Monday, 18 June 2012

JUN nan INDAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua.


Pagi yang indah dan sangat sangat nyaman. Alhamdulillah masih berkesempatan menunaikan solat subuh, masih dipelihara iman dan Islamnya diri ini..alhamdulillah

Sudah lama saya tidak menulis dan meng-update blog ni. Rindunya ya Allah Dia saja yang tahu. sedar tak sedar sudah masuk pertengahan JUN.. Pagi ni plan mahu ke pejabat Sistem Kemasukan dan Rekod (SKR) UM. Beberapa hal perlu saya selesaikan pada hari ini juga. Doakan semuanya okay ya..

ESOK saya akan berdepan dengan my first and final paper. Subjek yang agak santai tapi memang memeningkan kepala, Kepimpinan Diri dan Organisasi (KDO). Tapi, walau apa pun keadaannya, insyaAllah saya akan buat yang terbaik. 

Hm..terlalu bayak yang ingin saya kongsikan di sini, almaklumlah sudah berbulan-bulan-bulan lamanya terbiar tanpa penjagaan sewajarnya (oh no, zolim kah aku?? ngeheehe) insyaAllah saya akan update dan share apa yang saya lakukan sepanjang menghilangkan diri ya. 

Ok gtg now. Perlu menyambung pembacaan sebelum bersiap untuk ke SKR pukul 8.00 nanti. See ya! :)



OPPSTT..Melayan kerinduan pada si comel comel saya barang sekejap,
(Balqis Hannan & Damia Qistina)
**comel kan kan kan? geram bila tengok gambar ni..rasa mcm mau cubit cubit cubit n cium pipi dua dua!! :D




lots of love,