Tadaaa !!!

السلام عليكم dan salam sejahtera! 

Alhamdulillah selamat kembali ke dunia asal, KL. heee. kehidupan yang penuh pancaroba dan serba serbi memerlukan ketahanan mental. hehe. berhujung minggu dan bergembira sambil bercuti ke Puteri Resort, Ayer Keroh, Melaka bersama-sama pelajar dan pentadbiran Off-Campus UM, amat2 meninggalkan kesan mendalam dalam diri dan hati ni..alhamdulillah Allah mudahkan jalan kami mengharungi moment2 best bersama. Alhamdulillah !!
Banyak benda mau cerita sebenarnya.. tapi sekarang agak busy dengan something else..so, wait ya! update tntg Program will come next !! 

See ya !! 

Luv n Miss,


Kutu? Cari kutu?? huhh Mati Kutu !!

السلام عليكم dan salam sejahtera!

Sepeninggalan Ayun, saya asyik berseorangan.. jadi surirumah bujang-bujangan.hehe. Asyik-asyik menghadap laptop, layan movie, on FB, YM, but semuanyaaa boring, SUPER BORING. Kalau ada Ayun, ada jugak bahan usikan n bulian. hahaha. ( Yun, don't get angry okeeeh.) hahaha. ketawa besar kalau ingat kes-kes membuli adik ni.. Tapi sekarang tinggal sorang2, haa buli laa diri sendiri, amekaw! ;(  
serius boring!

Haishh macamana la boleh 'LUPA' bff yg satu ini.. kan best boleh conteng-conteng, boleh mengarut-ngarut..boleh main macam-macam, explore banyak benda..yeeha. sorry dear, kakchik lupaa ada kamuu!! 
siapa? siapa lagi,, Miss-iza's Corner lerr.. :)
sorry..

 Hm..walau apa pun terjadi..senyum itu mestiiii =)
Hidup mesti ceria dan gembiraa. So, jom ceriakan hati dan minda kita semuaa!! 

Sang Perindu-pada buah hati nun jauh di saaaana,






Safe Journey Back..AYUN!

السلام عليكم dan salam sejahtera!

Ayun, (my younger sister) akan balik kampung harini..bestnya! Tinggallah saya sendirian di ruangan penuh emosi  
ni. Tapi, it's okay..kepulangan beta pasti dinanti. hehe!

Jap lagi kami akan bertolak ke KLIA, (amboi macam tuan puteri pula dia aa), siap kena hantar hantar lagi.. untung laa..

Hm, okay, got to go and get ready.. didoakan semoga perjalanan beliau, Ayun a.k.a si Gemuk saya akan selamat..dan dirahmati Allah sentiasa.

Ayunnn.. kirim salam sama semuaaaa.. Ummi, abi, semuauaaaaaaaa.. Rindunya!! =(
hati hati nanti k. Luv u dik!

Me, kakchik ija,



Testingg


TESTING 1234


Monday, 30 January 2012

Tadaaa !!!

السلام عليكم dan salam sejahtera! 

Alhamdulillah selamat kembali ke dunia asal, KL. heee. kehidupan yang penuh pancaroba dan serba serbi memerlukan ketahanan mental. hehe. berhujung minggu dan bergembira sambil bercuti ke Puteri Resort, Ayer Keroh, Melaka bersama-sama pelajar dan pentadbiran Off-Campus UM, amat2 meninggalkan kesan mendalam dalam diri dan hati ni..alhamdulillah Allah mudahkan jalan kami mengharungi moment2 best bersama. Alhamdulillah !!
Banyak benda mau cerita sebenarnya.. tapi sekarang agak busy dengan something else..so, wait ya! update tntg Program will come next !! 

See ya !! 

Luv n Miss,


Tuesday, 24 January 2012

Kutu? Cari kutu?? huhh Mati Kutu !!

السلام عليكم dan salam sejahtera!

Sepeninggalan Ayun, saya asyik berseorangan.. jadi surirumah bujang-bujangan.hehe. Asyik-asyik menghadap laptop, layan movie, on FB, YM, but semuanyaaa boring, SUPER BORING. Kalau ada Ayun, ada jugak bahan usikan n bulian. hahaha. ( Yun, don't get angry okeeeh.) hahaha. ketawa besar kalau ingat kes-kes membuli adik ni.. Tapi sekarang tinggal sorang2, haa buli laa diri sendiri, amekaw! ;(  
serius boring!

Haishh macamana la boleh 'LUPA' bff yg satu ini.. kan best boleh conteng-conteng, boleh mengarut-ngarut..boleh main macam-macam, explore banyak benda..yeeha. sorry dear, kakchik lupaa ada kamuu!! 
siapa? siapa lagi,, Miss-iza's Corner lerr.. :)
sorry..

 Hm..walau apa pun terjadi..senyum itu mestiiii =)
Hidup mesti ceria dan gembiraa. So, jom ceriakan hati dan minda kita semuaa!! 

Sang Perindu-pada buah hati nun jauh di saaaana,






Sunday, 22 January 2012

Safe Journey Back..AYUN!

السلام عليكم dan salam sejahtera!

Ayun, (my younger sister) akan balik kampung harini..bestnya! Tinggallah saya sendirian di ruangan penuh emosi  
ni. Tapi, it's okay..kepulangan beta pasti dinanti. hehe!

Jap lagi kami akan bertolak ke KLIA, (amboi macam tuan puteri pula dia aa), siap kena hantar hantar lagi.. untung laa..

Hm, okay, got to go and get ready.. didoakan semoga perjalanan beliau, Ayun a.k.a si Gemuk saya akan selamat..dan dirahmati Allah sentiasa.

Ayunnn.. kirim salam sama semuaaaa.. Ummi, abi, semuauaaaaaaaa.. Rindunya!! =(
hati hati nanti k. Luv u dik!

Me, kakchik ija,



Testingg


TESTING 1234