Kutu? Cari kutu?? huhh Mati Kutu !!

السلام عليكم dan salam sejahtera!

Sepeninggalan Ayun, saya asyik berseorangan.. jadi surirumah bujang-bujangan.hehe. Asyik-asyik menghadap laptop, layan movie, on FB, YM, but semuanyaaa boring, SUPER BORING. Kalau ada Ayun, ada jugak bahan usikan n bulian. hahaha. ( Yun, don't get angry okeeeh.) hahaha. ketawa besar kalau ingat kes-kes membuli adik ni.. Tapi sekarang tinggal sorang2, haa buli laa diri sendiri, amekaw! ;(  
serius boring!

Haishh macamana la boleh 'LUPA' bff yg satu ini.. kan best boleh conteng-conteng, boleh mengarut-ngarut..boleh main macam-macam, explore banyak benda..yeeha. sorry dear, kakchik lupaa ada kamuu!! 
siapa? siapa lagi,, Miss-iza's Corner lerr.. :)
sorry..

 Hm..walau apa pun terjadi..senyum itu mestiiii =)
Hidup mesti ceria dan gembiraa. So, jom ceriakan hati dan minda kita semuaa!! 

Sang Perindu-pada buah hati nun jauh di saaaana,






Tuesday, 24 January 2012

Kutu? Cari kutu?? huhh Mati Kutu !!

السلام عليكم dan salam sejahtera!

Sepeninggalan Ayun, saya asyik berseorangan.. jadi surirumah bujang-bujangan.hehe. Asyik-asyik menghadap laptop, layan movie, on FB, YM, but semuanyaaa boring, SUPER BORING. Kalau ada Ayun, ada jugak bahan usikan n bulian. hahaha. ( Yun, don't get angry okeeeh.) hahaha. ketawa besar kalau ingat kes-kes membuli adik ni.. Tapi sekarang tinggal sorang2, haa buli laa diri sendiri, amekaw! ;(  
serius boring!

Haishh macamana la boleh 'LUPA' bff yg satu ini.. kan best boleh conteng-conteng, boleh mengarut-ngarut..boleh main macam-macam, explore banyak benda..yeeha. sorry dear, kakchik lupaa ada kamuu!! 
siapa? siapa lagi,, Miss-iza's Corner lerr.. :)
sorry..

 Hm..walau apa pun terjadi..senyum itu mestiiii =)
Hidup mesti ceria dan gembiraa. So, jom ceriakan hati dan minda kita semuaa!! 

Sang Perindu-pada buah hati nun jauh di saaaana,