..Bismillah arRahman arRaheem..


Dah lama xupdate blog ni.. dah ber-baraba' saya tgk.. waaahh, lama sangat xmenulis. Naik lenguh jari jemari ni menaip. Walhal baru 2 minit start, hehe. Apa apa pun, alhamdulillah hari ni dapat tembusi password blog dengan jayanya. Syukur, syukur.

Actually dah separuh tahun sy cari password yang sangat bertuah tu. maklumlah sy ni jenis pelupa sikit. sampai katalaluan sendiri pun boleh lupa. x ingat. tu lah, suka sangat save password dlm lappy. kalau ingat, ada la jugak salin2 dalam note book, tu pun kalau rajin. tapi, kalau note book tu pun hilang, apa kessssssss?? adoii..haha. 

okeh, itu kesah sebelum saya kawen ya. coz sy memang nampak macam pemalu, ehh.. macam sopan dan terurus (konon) , hakikatnya saya ni jenis serabai sikit. heee. tapi skg dah lekat kat otak, hafal, siap buat nota rahsia unt setiap akaun berdaftar yg saya ada. hasil tunjuk ajar en.suami. hoho.
cc: thanks abang ^^

So sekarang dah boleh start conteng-conteng semula..yeaaayy!!

Banyak sangat kenangan dan peristiwa penting yang saya lalui sepanjang (sambil kira dengan jari) eh, dah SEMBILAN bulan xupdate rupanya.. bukannya separuh tahun.. kalau ibu mengandung, dah sarat dan siap sedia barang baby ni..hehe. Nasib baik xhilang terus blog ni..kalau x, terpaksa susahkan en. Suami untuk buatkan blog baru..hehe

hmm, kena amik masa ni.. tgk diari 9 bulan sebelum ni. Pengalaman mendewasakan kita kan? inshaAllah ada moment2 best yang langsung sy xakan lupa. boleh la jadi pengajaran dan panduan buat semua. So izinkan hambar mengundur diri barang seketika ya..

Ok, take care semua. Jumpa lagi! 
Assalamualaikum!

Jom ramai2 cipta kenangan terindah setiap hari.. ^^

**P/s: Baraba' means sawang ya. bahasa ibunda hamba yg terchenta, DUSUN.


Love,






Monday, 6 May 2013

..Bismillah arRahman arRaheem..


Dah lama xupdate blog ni.. dah ber-baraba' saya tgk.. waaahh, lama sangat xmenulis. Naik lenguh jari jemari ni menaip. Walhal baru 2 minit start, hehe. Apa apa pun, alhamdulillah hari ni dapat tembusi password blog dengan jayanya. Syukur, syukur.

Actually dah separuh tahun sy cari password yang sangat bertuah tu. maklumlah sy ni jenis pelupa sikit. sampai katalaluan sendiri pun boleh lupa. x ingat. tu lah, suka sangat save password dlm lappy. kalau ingat, ada la jugak salin2 dalam note book, tu pun kalau rajin. tapi, kalau note book tu pun hilang, apa kessssssss?? adoii..haha. 

okeh, itu kesah sebelum saya kawen ya. coz sy memang nampak macam pemalu, ehh.. macam sopan dan terurus (konon) , hakikatnya saya ni jenis serabai sikit. heee. tapi skg dah lekat kat otak, hafal, siap buat nota rahsia unt setiap akaun berdaftar yg saya ada. hasil tunjuk ajar en.suami. hoho.
cc: thanks abang ^^

So sekarang dah boleh start conteng-conteng semula..yeaaayy!!

Banyak sangat kenangan dan peristiwa penting yang saya lalui sepanjang (sambil kira dengan jari) eh, dah SEMBILAN bulan xupdate rupanya.. bukannya separuh tahun.. kalau ibu mengandung, dah sarat dan siap sedia barang baby ni..hehe. Nasib baik xhilang terus blog ni..kalau x, terpaksa susahkan en. Suami untuk buatkan blog baru..hehe

hmm, kena amik masa ni.. tgk diari 9 bulan sebelum ni. Pengalaman mendewasakan kita kan? inshaAllah ada moment2 best yang langsung sy xakan lupa. boleh la jadi pengajaran dan panduan buat semua. So izinkan hambar mengundur diri barang seketika ya..

Ok, take care semua. Jumpa lagi! 
Assalamualaikum!

Jom ramai2 cipta kenangan terindah setiap hari.. ^^

**P/s: Baraba' means sawang ya. bahasa ibunda hamba yg terchenta, DUSUN.


Love,